SFO

Store å

Vores SFO  har base i Maxi Å tæt ved skolen og børnehaven. Formålet med at have SFO her er, at der er flere hyggekroge og rum til forskellige aktiviteter i og omkring huset. Det kan f.eks. være lektielæsning, spil og kreative aktiviteter samt bål, skolekøkken og gymnastiksal. Det har også den fordel, at personalet er synligt og lige i nærheden, når der er behov for det.


Der vil være tilbud om aktiviteter i gymnastiksalen flere gange ugentligt, og denne  er åben hver dag. Vi  benytter os af de faciliteter, vi har til rådighed indendørs og udendørs. Der vil blive lavet en månedsplan, hvor børn og forældre kan følge med i, hvad der sker.


Maxi Å er et rart sted at være sammen med nærværende voksne, og børnene får lov til at være aktive i deres eget univers efter en krævende dag i skolen. SFO'en bygger på friskolens værdier. Det er vores mål at skabe en SFO med nærvær og tryghed og samtidig give børnene frihed til at vælge aktiviteter til og fra.


Åbningstider.

Maxi Å har åben fra kl. 6.15 - 17.00. Dette giver derfor dig/jer som forældre muligheden for at aflevere børnene tidligt, så arbejdsdag og skoletiden kan passe sammen.