Personale

Nørreådals personale

Annette Falk Helmer

Skoleleder og lærer

Pernille Hessellund

Lærer

pernille.hessellund@nr-aadal.dk


Pernille er uddannet lærer fra Hjørring Seminarium i 2004. Pernille er dansk- og klasselærer i 6. klasse. Hun er tovholder i friskolens kompetencecenter. Pernille er i gang med at tage uddannelsen som ordblindelærer.  Pernille er gift med Simon og har to drenge. I fritiden spiller Pernille badminton, ser gode film og laver god mad til familie og venner

Lasse Schneider Kjær

Lærer

lasse.kjaer@nr-aadal.dk


Lasse er uddannet lærer fra læreruddannelsen i Aalborg i sommeren 2022 med dansk, engelsk og idræt som linjefag. Han er klasselærer i 8. klasse. Lasse bor i Tornby med sin kone, Mette, og deres to børn, Vilde og Elo. 

Anne Isaksen Østergaard

Lærer

anne.isaksen@nr-aadal.dk


Anne er uddannet lærer i 2019. Hun underviser blandt andet i dansk, engelsk, musik og billedkunst. Hun er meget kreativ og lattermild. Anne fylder skolen med humor og godt humør. Anne er klasselærer med stort K i 2. klasse. Privat er Anne bosiddende i Østervrå med sin kat, Merlin.

Nikolaj Munch Baagøe Hansen

Lærer

Nikolaj.hansen@nr-aadal.dk

                                           

Nikolaj er matematiklærer i alle friskolens afdelinger. Han underviser desuden i natur-teknologi, håndværk og design. Nikolaj er klasselærer i 4. klasse og deler 7. klasse med Laura. 

Privat bor Nikolaj i Jerslev sammen med sin kone og børn. Han holder meget af udelivet

Kaj Bertelsen

Lærer

kaj.bertelsen@nr-aadal.dk


Kaj er vores musiklærer. Kaj er kun i skole to dage om ugen, hvor han bl.a. står for vores fællessamlinger. Kaj er sej på alle instrumenter. Privat er Kaj gift med Birgitte og bor i Tornby.


Pernille Aakmann Toft

Lærer

pernille.aakmann@nr-aadal.dk


Pernille er klasselærer og dansklærer i både 2. og 3. klasse. Hun er også tysk- og musiklærer. Pernille har været ansat på Nørreådal Friskole siden januar 2020. Privat er Pernille gift, har to børn og en lille hund. Hun bor i Nibe og kører glad den lange vej for at komme til Nørreådal Friskole

Laura Vadsager Fey

Lærer

laura.fey@nr-aadal.dk


Laura er uddannet lærer i 2022 med linjefagene dansk, historie og engelsk. Laura underviser for det meste på ældste afdeling, hvor hun blandt andet er klasselærer i 7. klasse. Privat bor Laura i Tornby. Hun er gift med Runi og sammen har de sønnen Lauge og hunden Carla.

Anne-Mette Hessel Zielke

Lærer
anne-mette.hessel@nr-aadal.dk


Anne-Mette har linjefag i Fysik/kemi og musik. Anne-Mette har desuden undervisningskompetence i natur/ teknik samt i matematik. Anne-Mette har været lærer siden 1995 og har ført elever til eksamen i Fysik/kemi.
Privat er Anne-Mette bosiddende i Hjørring med sin mand, Claus. Hun er mor til to piger og en dreng. Fritiden bliver brugt på basun i Brass band eller have-arbejde og hygge med familien.

Jens Jacob Zachariassen

Lærer

jensjacob.zachariassen@nr-aadal.dk


Jens Jacob er uddannet lærer med linjefag i historie og idræt, Jens Jacob underviser både på mellemtrinet og i de ældste klasser. Jens Jacob er desuden klasselærer i 6. klasse, hvor han også har  matematik. Jens Jacob er bosiddende i Nørresundby og er ikke bleg for en hurtig cykeltur.

Elizabeth Razonable Jensen 

Rengøringsassistent


Heldigvis kommer Elisabeth hver dag og gør rent efter os alle. Elisabeth er grundig og effektiv, og så er hun god til børn. Elisabeth er altid glad og hjælpsom. Elizabeth bor i Hjørring med sin mand og deres to hunde.


Jørgen Friis Jensen

Skolebuschauffør


Jørgen er vores buschauffør, som henter skolebørn hver morgen og kører dem hjem igen hver eftermiddag. Han kører også vores elever til madkundskab og fysik-kemi i Poulstrup. Ligeledes kører Jørgen vores 4.-5. og 6. klasse til svømning i Brønderslev. Jørgen er god for en hyggelig snak i bussen. Han sætter også gerne plaster på knæet, hvis det er nødvendigt. 

Birte H. Andersen

Vikar


Birte er vikar på skolen. Hun kender efterhånden alle vores klasser. Birte er pt vores timelærer i tysk, så hun har især sin gang i ældste afdeling.


Mikkel Hald

Vikar i børnehaven


Mikkel er er vores skønne vikar i børnehaven og i SFO'en. .


Rune Glerup

Vikar

Rune er vikar på friskolen. Han er læreruddannet og bor i Hjørring  


Mogens L. Bokelund & Jørgen Kruse


Mogens og Jørgen er to af gulddrengene - vikarkorpset, som består af ene frivillige. Mogens har været tilknyttet skolen siden 1974 og kender ALT til vores fysiske rammer. Jørgen er altid i stødet, for han er vores elektriker. 

Kirsten Moltsen

Souschef og pædagog

kirsten.moltsen@nr-aadal.dk


Kirsten har mere end 30 års erfaring som pædagog, og har været ved Serritslev Skole siden '99 - som souschef fra '02. Udover bred erfaring har Kirsten erhvervet sig flere efteruddannelser. Kirsten har bl.a. interesse for kreative fag og udeliv. Privat er Kirsten gift med Hans, har to voksne børn og er bosiddende i Serritslev.

Signe Hald

Pædagog

signe.hald@nr-aadal.dk


Signe har mere end 20 års erfaring som pædagog. Signe har løbende suppleret sin erfaring med flere efteruddannelser.

Privat er Signe gift med Morten, har tre børn  og  er bosiddende på landet lidt udenfor Øster Brønderslev. Signe er født og opvokset i Serritslev.

Ann Hansen

Pædagog

ann.hansen@nr-aadal.dk


Ann er uddannet pædagog med speciale i be-vægelsesfag har været ansat i Landsbyordningen ved Serritslev Skole siden 2008 og har været med i Nørreådal Friskole siden dennes start i 2015. Ann har løbende gennemført en række supplerende efter- og videreuddannelser. Ann er en aktiv idrætsudøver og instruktør indenfor flere sportsgrene.

Privat er Ann bosiddende i Stenum.

Rico Nielsen

Pædagogmedhjælper

rico.nielsen@nr-aadal.dk


Rico er oprindelig uddannet som dyrepasser i Aalborg Zoo, men har i gennem en længere årrække arbejdet som pædagogmedhjælper i flere forskellige typer institutioner. Rico har været ansat som pædagog-medhjælper ved Serritslev Skole siden 2009 og primært været tilknyttet SFO-delen. Han har været dermed været med siden friskolens start i 2015. Privat er Rico gift med Mette, har tre børn i familiepleje og er bosiddende i Stenum.

Ida Sørensen

Sekretær

kontakt@nr-aadal.dk


Ida er superaktiv på kontoret hver fredag.
Der er ikke den ting, som Ida ikke har styr på. Hun er bare god

Rikke Axelsen Rudkjøbing

Pædagog

rikke.rar@nr-aadal.dk


Rikke er vores altfavnende børnehaveklasseleder.
Rikke møder alle med smil og et smittende godt humør. Rikke bor i Vrå sammen med sin mand, Rune, deres seks børn og to hunde.

Vinni Ingerdal Jochumsen

Pædagog

vinni.jochumsen@nr-aadal.dk


Vinni blev i 2011 uddannet pædagog ved Hjørring seminarium, med specialiseringen i socialpædagogik og har linjefaget udtryk, musik og drama. Derudover har hun stor interesse i madlavning, hvor børnene bliver implementeret. Hun har arbejdet med to-sprogede børn og fungeret som støttepædagog for børn med særlige behov. Vinni er bosat i Hjørring med sin familie.

Britta Bruun Christensen

Pædagog

britta.christensen@nr-aadal.dk


Britta er uddannet pædagog i 1992 og har blandt andet stor erfaring med børns sproglige udvikling. Britta holder til i Lille å sammen med Nørreådals yngste børn. Privat er Britta gift og har to voksne sønner. Britta bor i Brønderslev.

Camilla Willemoes Holst

Lærer

Camilla.holst@nr-aadal.dk


Camilla er klasselærer i 5. klasse og er derudover skolens kvindelige idrætslærer. Camilla er tillige tovholder i vores billedkunstlokale og underviser overbygningen i billedkunst, som afsluttes med obligatorisk prøve efter 8. klasse. Camilla bor i Tårs på en ejendom med sin mand, Michael og deres to drenge. De har også heste og en bette hund.

Laust Michelsen

Lærer

laust.michelsen@nr-aadal.dk


Laust er lærer i vores overbygning. Han er klasselærer i 9. klasse, som han blandt andet underviser i engelsk, dansk og matematik. Laust spiller og synger i bands. Han cykler til og fra arbejde. Han bor i Brønderslev med sin kone, Anne-Mette og sammen har de to sønner.

Hanne Østergaard Kristensen

Rengøringsassistent


Hanne er uddannet social- og sundhedshjælper, og har derudover en god portion blandet erfaring indenfor rengøring. Privat bor Hanne sammen med Jan, har en voksen datter og er bosiddende i Brønderslev.

Tina Trudslev Christensen

Pædagog


Tina er en af vores dejlige pædagoger. Tina er at finde i Lille å, hvor hun skaber trygge rammer for de mindste børn på friskolen. Vi nyder alle godt af Tinas varme smil og af hendes omsorgsfulde sind. Og bare rolig - når Vinni kommer tilbage fra barsel, så bliver Tina hos os.

Malene I. Danielsen

Vikar


Malene er vikar på friskolen. Hun har efterhånden godt kendskab til alle vores klasser i skoledelen. Måske synes I, at I har set hende før - Det er fordi, hun ligner vores Pernille A til forveksling (de er tvillinger).

Caroline Marie Nørgaard Pedersen

Vikar


Caroline er pædagogmedhjælper i Store Å og i Maxi Å. Der sker altid noget, der hvor Caroline er. Hun er sød, og alle er vilde med hende. Caroline bor i Brønderlsev

Rasmus Pedersen

Vikar

Rasmus er vikar på friskolen. Han er læreruddannet i 2022 med linjefagene engelsk og profilidræt. Rasmus bor i Hjørring sammen med Sonja, som også ind i mellem er vikar på friskolen.