Personale

Nørreådals personale

Anne Graverholt

Skoleleder og lærer

anne.graverholt@nr-aadal.dk


Anne er uddannet lærer i 2001 med linjefagene engelsk og håndarbejde. Anne har desuden undervisnings-erfaring indenfor fagene: Dansk, matematik, kristendom, billedkunst, historie og tysk. Privat er Anne gift med Michael, har et plejebarn og er bosiddende i Tornby.

Pernille Hessellund

Lærer

pernille.hessellund@nr-aadal.dk


Pernille er uddannet lærer fra Hjørring Seminarium i 2004. Pernille har arbejdet i overbygning, special-afdeling og asylafdeling. Pernille er gift med Simon og har to teenage-drenge.I 2008 rejste de til Nuuk, hvor Pernille bl.a. arbejdede på Handelsskolen. Kæmpeoplevelse. I fritiden spiller Pernille badminton, ser gode film og laver god mad til familie og venner

Jacob Albrecthsen

Lærer

jacob.albrechtsen@nr-aadal.dk


Jacob er uddannet lærer fra læreruddannelsen i Aalborg med dansk, geografi og historie som linjefag. Til daglig bor Jacob i Aalborg med sin kæreste, hvor størstedelen af fritiden går med fodbold, koncerter og familie. Jacob er opvokset på et nedlagt landbrug nær Serritslev og har tidligere været aktiv fodboldspiller i idræts-foreningen. Fun fact: Jacob har brugt sin sommerferie i Fårup Sommerland de seneste ti år.

Martin Bak-Jensen

Lærer

martin.bak@nr-aadal.dk


Martin er uddannet lærer på Hjørring Seminarium i 2002 med linjefagene matematik og engelsk. Martin har desuden undervisnings-erfaring i fagene historie, tysk, geografi og dansk.

Privat er Martin bosiddende i Brønderslev og er gift med Gitte. I fritiden synger Martin i 2 forskel-lige kor - et gospelkor  og en vokalgruppe. Derudover spiller Martin bordtennis i Vadum og træner børn.

Jens Pedersen

Lærer

jens.pedersen@nr-aadal.dk


Jens har undervist siden 1995 og blev i 2001 uddannet lærer med linjefagene historie og hjemkundskab. Jens har undervist de ældste elever, som og ført dem til afgangsprøve - i dansk engelsk, samfundsfag, historie, biologi og geografi. Privat bor Jens med sin familie på en gård udenfor Godthåb. Fritiden bruges gerne i naturen - på jagt eller hundetræning, men også på at køre crosser og ATV.

Helle Uggerby

Lærer

helle.uggerby@nr-aadal.dk


Helle er uddannet lærer i 1998 med linjefagene dansk og tysk og har desuden næsten 2 års linjefag i engelsk. Helle har tillige undervisningserfaring i fagene geografi, kristendom, billedkunst, musik og historie. Helle har desuden en uddannelse fra den finansielle verden. Privat har Helle en voksen datter, svigersøn og to dejlige børnebørn. Helle interesserer sig for venner, sang/ musik/ kor, kunst samt hendes hund.

Pernille Aakmann Toft

Lærer

pernille.aakmann@nr-aadal.dk


Pernille er klasselærer og dansklærer i både 1. og 2. klasse. Hun er også tysk- og musiklærer. Pernille har været ansat på Nørreådal Friskole siden januar 2020. Privat er Pernille gift, har to børn og en lille hund. Hun bor i Nibe og kører glad den lange vej for at komme til Nørreådal Friskole

Stig Søgaard Andersen

Lærer

stig.andersen@nr-aadal.dk


Stig er uddannet lærer i 1984 med linjefagene matematik og idræt. Stig har fortrinsvist undervist de ældste elever og ført dem til afgangsprøve i fagene matematik, engelsk, historie, biologi, geografi og kristendom. Privat bor Stig i Aalborg, er gift med Iben og har tre voksne børn.

Anne-Mette Hessel

Lærer
anne-mette.hessel@nr-aadal.dk


Anne-Mette har linjefag i Fysik/kemi og musik. Anne-Mette har desuden undervisningskompetence i natur/ teknik samt i matematik.Anne-Mette har været lærer siden 1995 og har ført elever til eksamen i Fysik/kemi.
Privat er Anne-Mette bosiddende i Hjørring og er mor

til 2 piger og en dreng. Fritiden bliver brugt på basun i Brass band eller have-arbejde og hygge med familien.

Jens Jacob Zachariassen

Lærer


Jens Jacob er uddannet lærer med linjefag i historie og idræt, Jens Jacob underviser både på mellemtrinet og i de ældste klasser. Jens Jacob er desuden klasselærer i 5. klasse, hvor han også har idræt matematik. Jens Jacob er bosiddende i Nørresundby og er ikke bleg for en hurtig cykeltur.

Anne Ø

Lærervikar


.


Julie

Lærervikar


.


Jørgen F.

Skolebuschauffør


Jørgen er vores skønne buschauffør, som altid er god for et trøstende ord for vore busbørn.
Jørgen kører glad der ud af - både tidlig morgen og sen eftermiddag

Elisabeth

Rengøringsassistent


Heldigvis kommer Elisabeth hver dag og gør rent efter os alle. Elisabeth er grundig og effektiv og så er hun god til børn. Elisabeth er altid glad.

Kirsten Moltsen

Souschef og pædagog

kirsten.moltsen@nr-aadal.dk


Kirsten har mere end 30 års erfaring som pædagog, og har været ved Serritslev Skole siden '99 - som souschef fra '02. Udover bred erfaring har Kirsten erhvervet sig flere efteruddannelser. Kirsten har bl.a. interesse for kreative fag og udeliv. Privat er Kirsten gift med Hans, har to voksne børn og er bosiddende i Serritslev.

Signe Hald

Pædagog

signe.hald@nr-aadal.dk


Signe har 20 års erfaring som pædagog og har været ansat i Landsbyordningen ved Serritslev Skole i 7 år. Signe har løbende suppleret sin erfaring med flere efteruddannelser.

Privat er Signe gift med Morten, har tre børn  og  er bosiddende på landet lidt udenfor Øster Brønderslev. Signe er født og opvokset i Serritslev.

Ann Hansen

Pædagog

ann.hansen@nr-aadal.dk


Ann er uddannet pædagog med speciale i be-vægelsesfag har været ansat i Landsbyordningen ved Serritslev Skole siden 2008 og har været med i Nørreådal Friskole siden dennes start i 2015. Ann har løbende gennemført en række supplerende efter- og videreuddannelser. Ann er en aktiv idrætsudøver og instruktør indenfor flere sportsgrene, hvilket vi vil forsøge at drage nytte af i hverdagen.

Privat er Ann bosiddende i Stenum.

Rico Nielsen

Pædagogmedhjælper

rico.nielsen@nr-aadal.dk


Rico er oprindelig uddannet som dyrepasser i Aalborg Zoo, men har i gennem en længere årrække arbejdet som pædagogmedhjælper i flere forskellige typer institutioner. Rico har været ansat som pædagog-medhjælper ved Serritslev Skole siden 2009 og primært været tilknyttet SFO-delen. Han har været dermed været med siden friskolens start i 2015. Privat er Rico gift med Mette, har tre børn i familiepleje og er bosiddende i Stenum.

Ida Sørensen

Sekretær

kontakt@nr-aadal.dk


Ida er superaktiv på kontoret hver fredag.
Der er ikke den ting, som Ida ikke har styr på. Hun er bare god

Rikke Axelsen Rudkjøbing

Pædagog

rikke.axelsen@nr-aadal.dk


Rikke er vores altfavnende børnehaveklasseleder.
Rikke møder alle med smil og et smittende godt humør.

Vinni Ingerdal Jochumsen

Pædagog


Vinni blev i 2011 uddannet pædagog ved Hjørring seminarium, med specialiseringen i socialpædagogik og har linjefaget udtryk, musik og drama. Derudover har hun stor interesse i madlavning, hvor børnene bliver implementeret. Hun har arbejdet en del med to-sprogede børn, samt fungeret som støttepæ-dagog for børn med særlige behov. Vinni er meget musik interesseret - hun synger i kor og går i sin fritid ofte til koncerter. Derudover bliver tiden brugt sammen med venner og familie. Vinni er bosat i Hjørring.

Britta Bruun Christensen

Pædagog

britta.christensen@nr-aadal.dk


Britta er uddannet pædagog i 1992 og har blandt andet stor erfaring med børns sproglige udvikling. Britta holder til i Lille å sammen med Nørreådals yngste børn. Privat er Britta gift og har to voksne sønner. Britta bor i Brønderslev.

Camilla Willemoes Holst

Lærer


Camilla er klasselærer i 3. klasse og er derudover skolens kvindelige idrætslærer. Camilla er tillige tovholder i vores billedkunstlokale og underviser overbygningen i billedkunst, som afsluttes med obligatorisk prøve efter 8. klasse.

Kaj Bertelsen

Lærer


Kaj er vores musiklærer. Kaj er kun i skole to dage om ugen, hvor han bl.a. står for vores fællessamlinger. Kaj er sej på alle instrumenter. Privat er Kaj gift med Birgitte og bor i Tornby.
Hanne Østergaard Kristensen

RengøringsassistentHanne er uddannet social- og sundhedshjælper, og har derudover en god portion blandet erfaring indenfor rengøring. Privat bor Hanne sammen med Jan, har en voksen datter og er bosiddende i Brønderslev.

Kenneth

Lærervikar


.


MogensMogens er chef for vores pedelkorps.Han er vores gulddreng nr. 1 og han ved ALT om skolens fysiske rammer.

Jørgen K.Jørgen er en af gulddrengene. Han er altid i stødet, for han er vores elektriker. Jørgen har sin daglige gang på friskolen - Heldigvis :)