Personale

Nørreådals personale

Anne Graverholt

Skoleleder og lærer

anne.graverholt@nr-aadal.dk


Anne er uddannet lærer med linjefagene engelsk og håndarbejde. Anne har desuden undervisnings-erfaring indenfor fagene: Dansk, matematik, kristendom, billedkunst, historie og tysk. Privat er Anne gift med Michael, har to plejebørn og er bosiddende i Tornby.

Alice Stenild

Lærer

alice.stenild@nr-aadal.dk


Alice er uddannet lærer med linjefagene dansk, geografi, natur/teknik, historie og idræt. Alice har desuden undervisningserfaring indenfor fagene: Billedkunst og sløjd. Privat har Alice tre børn  og er bosiddende i Bjergby.

Ulla T. Karlsen

Børnehaveklasseleder

ulla.karlsen@nr-aadal.dk


Ulla har arbejdet som hhv. pædagogmedhjælper og pædagog siden 1992. Ulla har en meget stor og bred erfaring - bl.a. som pædagogisk leder, og Ulla har erhvervet sig FLERE efteruddannelser. Ulla har været ansat ved Serritslev Skole siden 2012 og har i det seneste år været børnehaveklasseleder. Privat er Ulla gift med Kim, har tre voksne børn og er bosiddende i Dronninglund.

Martin Bak-Jensen

Lærer

martin.bak@nr-aadal.dk


Martin er uddannet lærer på Hjørring Seminarium i 2002 med linjefagene matematik og engelsk. Martin har desuden undervisnings-erfaring i fagene historie, tysk, geografi og dansk.

Privat er Martin bosiddende i Brønderslev og er gift med Gitte. I fritiden synger Martin i 2 forskel-lige kor - et gospelkor  og en vokalgruppe. Derudover spiller Martin bordtennis i Vadum og træner børn.

Jens Pedersen

Lærer

jens.pedersen@nr-aadal.dk


Jens har undervist siden 1995 og blev i 2001 uddannet lærer med linjefagene historie og hjemkundskab. Jens har undervist de ældste elever, som og ført dem til afgangsprøve - i dansk engelsk, samfundsfag, historie, biologi og geografi. Privat bor Jens med sin familie på en gård udenfor Godthåb. Fritiden bruges gerne i naturen - på jagt eller hundetræning, men også på at køre crosser og ATV.

Helle Uggerby

Lærer

helle.uggerby@nr-aadal.dk


Helle er uddannet lærer i 1998 med linjefagene dansk og tysk og har desuden næsten 2 års linjefag i engelsk. Helle har tillige undervisningserfaring i fagene geografi, kristendom, billedkunst, musik og historie. Helle har desuden en uddannelse fra den finansielle verden. Privat har Helle en voksen datter, svigersøn og to dejlige børnebørn. Helle interesse-rer sig for venner, sang/ musik/ kor, kunst samt hendes hund.

Mikkel Bjerregaard Christiansen

Lærer


Mikkel er uddannet lærer

Stig Søgaard Andersen

Lærer

stig.andersen@nr-aadal.dk


Stig er uddannet lærer i 1984 med linjefagene matematik og idræt. Stig har fortrinsvist undervist de ældste elever og ført dem til afgangsprøve i fagene matematik, engelsk, historie, biologi, geografi og kristendom. Privat bor Stig i Aalborg, er gift med Iben og har tre voksne børn.

Anne-Mette Hessel

Lærer
anne-mette.hessel@nr-aadal.dk

Anne-Mette har linjefag i Fysik/kemi og musik. Anne-Mette har desuden undervisningskompetence i natur/ teknik samt i matematik.
Anne-Mette har været lærer siden 1995 og har ført elever til eksamen i Fysik/kemi.
Privat er Anne-Mette bosiddende i Hjørring og er mor til 2 piger og en dreng.
Fritiden bliver brugt på basun i Brass band eller have-arbejde og hygge med familien.

Jens Jacob Zachariassen

Lærer


Jens Jacob er uddannet lærer

Kirsten Moltsen

Souschef

kirsten.moltsen@nr-aadal.dk


Kirsten har mere end 30 års erfaring som pædagog, og har været ved Serritslev Skole siden '99 - som souschef fra '02. Udover bred erfaring har Kirsten erhvervet sig flere efteruddannelser. Kirsten har bl.a. interesse for kreative fag og udeliv. Privat er Kirsten gift med Hans, har to voksne børn og er bosiddende i Serritslev.

Signe Hald

Pædagog

signe.hald@nr-aadal.dk


Signe har 15 års erfaring som pædagog og har været ansat i Landsbyordningen ved Serritslev Skole i 7 år. Signe har løbende suppleret sin erfaring med flere efteruddannelser.

Privat er Signe gift med Morten, har tre børn  og  er bosiddende på landet lidt udenfor Øster Brønderslev. Signe er født og opvokset i Serritslev.

Ann Hansen

Pædagog

ann.hansen@nr-aadal.dk


Ann er uddannet pædagog med speciale i be-vægelsesfag har været ansat i Landsbyordningen ved Serritslev Skole siden 2008. Ann har løbende gennemført en række supplerende efter- og videreuddannelser. Ann er en aktiv idrætsudøver og instruktør indenfor flere sportsgrene, hvilket vi vil forsøge at drage nytte af i hverdagen.

Privat er Ann bosiddende i Stenum.

Rico Nielsen

Pædagogmedhjælper

rico.nielsen@nr-aadal.dk


Rico er oprindelig uddannet som dyrepasser i Aalborg Zoo, men har i gennem en længere årrække arbejdet som pædagogmedhjælper i flere forskellige typer institutioner. Rico har været ansat som pædagog-medhjælper ved Serritslev Skole siden 2009 og primært været tilknyttet SFO-delen. Privat er Rico gift med Mette, har tre børn i familiepleje og er bosiddende i Stenum.

Ida Sørensen

Sekretær

kontakt@nr-aadal.dkRikke Axelsen Rudkjøbing

Pædagog

rikke.axelsen@nr-aadal.dk


Rikke er uddannet pædagog

Hanne Østergaard Kristensen

RengøringsassistentHanne er uddannet social- og sundhedshjælper, og har derudover en god portion blandet erfaring indenfor rengøring. Privat bor Hanne sammen med Jan, har en voksen datter og er bosiddende i Brønderslev.

Emilie Bredahl

PædagogVinni Ingerdal Jochumsen

Pædagog


Vinni blev i 2011 uddannet pædagog ved Hjørring seminarium, med specialiseringen i social pædagogik og har linjefaget udtryk, musik og drama. Derudover har hun stor interesse i madlavning, hvor børnene bliver implementeret. Hun har arbejdet en del med to-sprogede børn, samt fungeret som støttepædagog for børn med særlige behov. Vinni er meget musik interesseret - hun synger i kor og går i sin fritid ofte til koncerter. Derudover bliver tiden brugt sammen med venner og familie. Privat er Vinni er bosat i Hjørring.